Hold styr på det vigtigste

Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app i iOS 13.

Brug Find på iCloud.com

Hvis du slår Find min [enhed] til på alle dine enheder, kan du bruge iCloud.com til at hjælpe dig med at finde en enhed, hvis den bliver væk. Du kan også dele din lokalitet med venner og familie eller finde dine venners lokalitet på iCloud.com

Find en mistet enhed

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du mister en enhed.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan finde min enhed?

Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple Watch eller dine AirPods, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.