Hold styr på det vigtigste

Med Find min kan du dele din lokalitet med andre, få dem til at dele deres eller finde en mistet enhed.

Slå Find min til

Slå Find min til på alle dine enheder, så du kan finde dem, hvis du mister dem. Eller del din lokalitet med venner og familie.

Brug Find min

Når du bruger Find min, kan du se din mistede enhed på et kort og få en rutevejledning til dens lokalitet eller få den til at afspille en lyd. Du kan også slå Del min lokalitet til, så venner og familie ved, hvor du er.

Hvad hvis jeg stadig ikke kan finde min enhed?

Hvis du tror, at du har mistet din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple Watch eller dine AirPods, eller at enheden er blevet stjålet, kan du måske få hjælp til at finde den og beskytte dine data ved at udføre følgende.