Support til Apple-id

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til dit Apple-id.

Hvad er et Apple-id?

Dit Apple-id er den konto, du bruger til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Du kan logge ind på alle Apples tjenester med et enkelt Apple-id og en adgangskode.

Oprettelse af et Apple-id

Det er nemt at oprette et Apple-id. Du skal bare have et enkelt id for at logge ind på alle dine Apple-tjenester.

Sådan logger du ind på dine enheder

Log ind med dit Apple-id på alle dine enheder. Det kan du gøre, når du indstiller en ny enhed eller senere under Indstillinger.

Beskyttelse af dit Apple-id

Det er af afgørende betydning for alle typer oplysninger, bl.a. dine kontakter, e-mails, billeder og endda også de sikkerhedskopierede arkiver fra din iOS-enhed, at du sørger for at beskytte dit Apple-id. Sørg for at bruge en stærk adgangskode, og slå totrinsgodkendelse til for at opnå yderligere sikkerhed.

Administration af din Apple-konto

Læs mere om, hvordan du logger ind på flere enheder, ændrer dine kontooplysninger og din adgangskode og meget mere.

Kontakt Apple-support

Hjælp til mit Apple-id

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.