Support til Apple-id

Beskyt din konto

Apple tager sikkerheden af dine personlige oplysninger meget alvorligt. For at beskytte dit Apple-id skal du sikre, at det kun er dig, der har adgang til din konto.

Læs mere om Apple-id

Sørg for, at dine indstillinger og Apple-tjenester er opdateret på alle dine enheder. Bare log ind med det samme Apple-id overalt.

Del med familien

Med Familiedeling kan du dele dine Apple-køb og -abonnementer med familien. Del ting som iCloud-lagringsplads, køb i iTunes og App Store, lokalitetsoplysninger m.m.