Support til Apple-id

Om dit Apple-id

Sørg for, at dine indstillinger og Apple-tjenester er opdateret på alle dine enheder. Bare log ind med det samme Apple-id overalt.

Beskyt din konto

Apple tager sikkerheden af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Se, hvordan du forhindrer uautoriseret logon for at beskytte dit Apple-id.

Del med familien

Med Familiedeling kan du dele køb i iTunes og App Store, iCloud-lagringspladsen m.m. med din familie. Forældre kan også bruge Spørg før køb for at godkende et barns køb og Skærmtid for at indstille grænser for barnets aktivitet.