Support för Mac Pro

Installera delar i Mac Pro

Läs om de många olika delarna som du kan byta ut och uppgradera.

Installera minne

Du kan använda de tolv DIMM-kortplatserna för att installera upp till 1,5 TB minne i din Mac Pro, i konfigurationer av fyra, sex, åtta eller tolv DIMM-moduler. Läs om vilka konfigurationer som stöds och hur du installerar och byter ut minne.

Installera PCIe-kort

Mac Pro har åtta PCIe-platser som du kan använda för att installera många typer av PCIe-kort och upp till två Mac Pro Expansion-moduler (MPX). Läs om hur du installerar en MPX-modul som innehåller en grafikprocessorenhet (GPU).

Gör mer med din Mac Pro

Använda flera bildskärmar

Du kan ansluta upp till tolv bildskärmar till din Mac Pro.

Om T2-säkerhetschippet

Data på Mac Pro (2019) krypteras med T2-säkerhetschippet.

Om minnet i Mac Pro

Läs om vilken typ av minne (RAM) som du kan använda i din Mac Pro.

Om PCIe-kort och MPX-moduler

Mac Pro har åtta fack med stöd för många olika storlekar och typer av PCIe-kort.

Resurser

Grunderna om Mac Pro

Läs om funktioner och upptäck allt som Mac Pro kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika Mac Pro-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om funktioner och upptäck allt macOS kan göra.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.