FaceTime-support

Kom igång

Använda FaceTime på iOS-enheter

Med FaceTime är det enkelt att hålla kontakten. Du kan ringa ljud- och videosamtal med upp till 32 personer, dela din skärm, njuta av film och musik tillsammans och mycket mer.

Använda FaceTime på din Mac

Du kan använda FaceTime på din Mac för att ringa video- och ljudsamtal, enkelt skapa en länk för att bjuda in andra till ett samtal, ändra mikrofon- och kameralägen och mycket mer.

Överför ett FaceTime-samtal

Nu kan du använda Handoff för att smidigt flytta ett FaceTime-samtal från din Mac till din iPhone eller iPad och tvärt om.

Gör mer

Titta tillsammans

Streama filmer och tv-program samtidigt som du pratar med vänner på FaceTime. Med synkad uppspelning och gemensamma reglage ser ni samma scen och ljudet justeras när ni pratar.

Lyssna tillsammans

Lyssna på musik tillsammans med vänner. Hela gruppen kan se nästa låt och lägga till låtar i en delad kö med synkad uppspelning och gemensamma reglage som är enkla att använda.

Dela din skärm

Dela din skärm eller bara en specifik app samtidigt som du pratar på FaceTime. Samarbeta med andra, titta på bilder med mera.

Använda porträttläget

Du kan aktivera porträttläge under ett FaceTime-samtal för att automatiskt göra bakgrunden suddig och se till att fokus hamnar på dig.

Använda Rumsligt ljud

Rumsligt ljud sprider ut rösterna i ditt FaceTime-samtal så att det låter som om familj och vänner befinner sig i samma rum som du.

Filtrera bakgrundsljud

Läget Röstisolering blockerar bakgrundsljud och läget Brett spektrum inkluderar alla omgivande ljud.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.