Använda Handoff för att fortsätta med uppgifter på dina andra enheter

Med Handoff kan du börja arbeta på en enhet och sedan växla till en annan närliggande enhet och fortsätta där du slutade.

Ingen bildtext för denna bild

Ställa in Handoff

Använd Handoff med en Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch som uppfyller Synkad-systemkraven. Handoff fungerar när dina enheter är nära varandra och konfigurerade på följande sätt.

• Varje enhet är inloggad på iCloud med samma Apple-ID.

• Visa det Apple-ID som används av Apple Watch genom att öppna appen Apple Watch på iPhone-enheten och gå sedan till Allmänt > Apple-ID.

• Varje enhet har Bluetooth och Wi-Fi påslaget.

• Varje enhet har Handoff påslaget.

• Mac med macOS Ventura eller senare: Välj Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Allmänt i sidofältet och klicka sedan på AirDrop och Handoff till höger. Aktivera ”Tillåt Handoff mellan denna Mac och dina iCloud-enheter”.

• Mac med tidigare versioner av macOS: Välj Apple-menyn  > Systeminställningar, klicka på Allmänt och markera sedan ”Tillåt Handoff mellan denna Mac och dina iCloud-enheter”.

• iPhone eller iPad: Gå till Inställningar > Allmänt > AirPlay och Handoff och slå sedan på Handoff.

• Apple Watch: Öppna Apple Watch-appen på iPhone-enheten och tryck sedan på Allmänt och slå på Aktivera Handoff. Apple Watch stöder överlämning från din klocka till din iPhone eller Mac.

Använda Handoff

1. Öppna en app som fungerar med Handoff.

• Appar som fungerar med Handoff är Safari, Mail, Kartor, Påminnelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime* och flera tredjepartsappar.

2. Starta en aktivitet med appen, till exempel att skriva ett e-postmeddelande eller dokument.

3. Du växlar till din Mac genom att klicka på Handoff-symbolen i Dock.

No alt supplied for Image
  4. Du kan växla till din iPhone eller iPad genom att öppna appväxlaren, precis som när duswitching between apps, then tap the app banner at the bottom of the screen.

No alt supplied for Image

* Användning av Handoff med FaceTime kräver macOS Ventura eller senare, iOS 16 eller senare och iPadOS 16 eller senare.