Hantera och använda ditt Apple-ID

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iCloud, iMessage och FaceTime. Du kan logga in på alla Apples tjänster med ett enda Apple-ID och lösenord.

Logga in med ditt Apple-ID

Använd samma Apple-ID och lösenord varje gång du uppmanas att logga in på en Apple-enhet eller -tjänst. Om du inte har ett Apple-ID kan du läsa om att skapa ett nytt Apple-ID. Du kan använda ditt Apple-ID till att:

Se en komplett lista med funktioner och tjänster som använder ditt Apple-ID.

Hantera ditt Apple-ID

Eftersom ditt Apple-ID används för alla dina enheter och tjänster är det viktigt att din kontoinformation är uppdaterad. Logga in på din Apple-ID-kontosida2 när som helst för att hantera ditt konto:

Du kan läsa mer om att hantera din betalningsinformation.

Hjälp oss att skydda ditt konto

Säkerheten och integriteten för ditt Apple-ID är viktig för oss. Det här är några saker som du kan göra för att se till att ditt konto är säkert och privat:

1. FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.
  2. Beroende på hur du skapade ditt Apple-ID kan du behöva ge mer information eller ändra ditt användarnamn för Apple-ID från ett mobiltelefonnummer till en e-postadress.
  3. I Fastlandskina och Indien kan du  använda ditt telefonnummer som ditt Apple-ID. I Fastlandskina kan du behöva ange ett mobilnummer som börjar på +86 för ditt Apple-ID. Du kan ändra numret senare, eller ändra land eller region till en plats som inte kräver det. Det här numret används bara för verifiering.