Support för utbildning

Registrera eller logga in

Kom igång med Apple School Manager.

Handbok för driftsättning inom utbildning

Läs om att förbereda din miljö, ställa in och distribuera Apple-enheter och hjälpa lärare i klassrummet.

Användarhandbok till Apple School Manager

Läs om att driftsätta enheter från en plats, och allt annat du behöver veta om Apple School Manager.

Skolarbete

Vad är nytt

Lär känna de nya funktionerna och förbättringarna i den senaste versionen av appen Skolarbete.

Användarhandböcker till Skolarbete

Läs om att dela filer och hur du kan integrera aktiviteter i Skolarbete i instruktioner och uppgifter till klassen.

Klassrum

Vad är nytt

Utforska de nya funktionerna och de senaste förbättringarna i appen Klassrum för Mac och iPad.

Användarhandbok för lärare

Läs hur du ställer in din klass, visar dina elevers skärmar och håller en lektion i Klassrum.

IT-resurser

Hantera dina enheter

Apple School Manager är en snabb och enkel metod för att driftsätta och hantera iOS- och macOS-enheter i din organisation.

Om federerad autentisering

Använd federerad autentisering så att dina användare kan använda sina befintliga namn och lösenord som sitt hanterade Apple-ID.

Om integrering av studentinformationsystem

Anslut ditt studentinformationsystem (SIS) som stöds till Apple School Manager för att importera elev-, personal- och ämnesinformation.

Användarhandbok för driftsättning av Apple-plattformar

Driftsätt och hantera Apple-hårdvara, -mjukvara och -tjänster i din organisation.

Förenkla enhetsregistrering och -inställning

Automatisera MDM-registrering (Mobile Device Management) och förenkla installationen.

Distribuera innehåll på din institution

Läs om att driftsätta appar och böcker som köpts i avsnittet Appar och böcker i Apple School Manager.

Använda Apple Configurator på din institution

Driftsätt och konfigurera en eller dussintals iPhone-, iPad-, Apple TV- och iPod touch-enheter snabbt och enkelt.

Läs om att använda ditt hanterade Apple-ID

Ta reda på vilka tjänster som är tillgängliga med ditt hanterade Apple-ID, hur du skapar eller nollställer ditt lösenord och steg för att logga in.

Hantering och betalning

Skydda information på övervakade enheter

Läs hur du hanterar Aktiveringslås och Förlorat läge på enheter med MDM (Mobile Device Management).

Apple-program och betalningsmetoder för utbildning

Ta reda på vilka Apple-program och betalningsmetoder som är tillgängliga för utbildningskunder i ditt land eller din region.

Om integritet och säkerhet

Alla våra produkter, även de som utformats för utbildningsmiljöer, har inbyggda funktioner och kontroller för integritetshantering. Våra produkter är designade för att begränsa insamling av data. All bearbetning ska i så stor utsträckning som möjligt ske på enheten, med möjlighet till transparens och kontroll över hur informationen delas.

Läs mer om integritet och säkerhet för Apple-produkter i utbildningen

Kontakta oss

Få support

Få hjälp med att använda hanterade ID:n, driftsätta appar eller hantera enheter.

Problem med att registrera dig?

Få hjälp om du har problem med att registrera dig för Apple Education Community.

Support för volymköp

Få hjälp med volymköpskonton och fakturering.

Support för AppleCare-registrering

Få hjälp med registrering i Apple School Manager och uppdatering av befintliga konton.

Apples forum

Hitta företags- och utbildningslösningar för iPhone, iPad och Mac från användare från alla delar av världen.