Vyn Ska lämnas in härnäst som visar sex uppgifter. Utöver vyerna Ska lämnas in härnäst och Klart finns det fyra klasser (Literature (Litteratur), Mathematics (Matematik), Science (Naturvetenskap) och Technology (Teknik)) i sidofältet i Skolarbete.

Se snabbt vad som ska lämnas in nästa vecka

Tryck på Ska lämnas in härnäst i sidofältet i Skolarbete för att se alla aktiva uppgifter som ska lämnas in under de kommande veckorna för alla dina klasser.

Visa uppgifter i Skolarbete

Ett exempel på en elevs samarbetsfil, Estrada Daren – Integers Investigation, redo att skickas till Skolarbete från appen iWork Pages.

Lämna in arbete

Du kan lämna in arbete i appen Skolarbete, en iWork-app eller använda knappen Dela i appen där du utförde arbetet.

Lämna in och ersätta arbete i Skolarbete

Exempel på en uppgift – Integers (Heltal) – för klassen Mathematics (Matematik) som visar tre aktiviteter. Uppgiften visar mottagare, uppgiftens namn, inlämningsdatum, instruktioner och aktiviteter. Den valda aktivitetsfliken har en aktivitet. Tryck på Start för att börja arbeta med aktiviteten.

Starta och slutföra aktiviteter

Starta en aktivitet i en uppgift med en tryckning och markera den som avklarad i Skolarbete.

Starta och skicka in en aktivitet

Exempel på en uppgiftsvy – Integers (Heltal) – för klassen Mathematics (Matematik) som visar detaljerade förloppsdata för den valda aktiviteten, såsom tid, totalt antal ord och när informationen senast redigerades. Övergripande förlopp visar att du har slutfört 67 % av uppgiften och att du har en aktivitet kvar att gå igenom.

Visa ditt förlopp

Använd din klassvy och uppgiftsinformation till att se hur det går för dig i klassen som helhet och hur det går med varje aktivitet.

Visa förlopp för klasser, uppgifter och aktiviteter i Skolarbete

Klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan om du vill bläddra i användarhandboken för Skolarbete.

Du kan få hjälp på Supportsidan för utbildning.