En exempeluppgift som visar klassförlopp för två aktiviteter och en begäran om elevarbete. Högst upp i uppgiften visar Skolarbete hur många elever som har och inte har slutfört hela uppgiften. Tryck på Inte klart eller Klart högst upp till vänster för att se hur det går för enskilda elever. I förloppsdata visar Skolarbete resultat för den primära appaktiviteten för alla elever, genomsnittlig total tid det tog för alla elever att slutföra en aktivitet och hur många elever som är klara med aktiviteten.

Visa förloppsdata för klasser och elever

Tilldela uppgiftsaktiviteter i appar som tillhandahåller elevförlopp och använd klassförloppsvyn eller elevförloppsvyn för att få bättre förståelse för hur det går för dina elever.

Visa förlopp för klasser och elever i Skolarbete

Ett exempel på en elevs samarbetsfil (Leong Kevin – Sannolikhetslabb 3) i Numbers där alternativen för knappen Dela visas.

Dela filer och samarbeta med elever

Dela filer med enskilda elever eller en hel klass och samarbeta med eleverna i uppgiftsobjekt.

Lägg till en aktivitet i Skolarbete

En översikt i Skolarbete med två klasser och fyra uppgifter under Ska lämnas in inom 7 dagar. Tryck på klassen högst upp för att visa eleverna i en klass och vilka uppgifter klassen har.

Se snabbt alla dina klasser

Använd översikten för att se alla dina klasser i Apple School Manager samt kommande uppgifter som du har tilldelat dina elever.

Visa klassinformation i Skolarbete

Klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan om du vill bläddra i användarhandboken för Skolarbete.

Du kan få hjälp på Supportsidan för utbildning.