Support voor FaceTime

Aan de slag

FaceTime gebruiken op iOS-apparaten

Met FaceTime kun je gemakkelijk contact houden. Je kunt audio- en videogesprekken voeren met maximaal 32 personen, je scherm delen, samen van films en muziek genieten en nog veel meer.

FaceTime gebruiken op een Mac

Met FaceTime op je Mac kun je audio- en videogesprekken voeren, eenvoudig een link aanmaken om anderen uit te nodigen voor een gesprek, je microfoon- en cameramodi wijzigen en nog veel meer.

Een FaceTime-gesprek verplaatsen

Je kunt Handoff nu gebruiken om een FaceTime-gesprek naadloos van je Mac naar je iPhone of iPad te verplaatsen, en vice versa.

Meer doen

Samen kijken

Tijdens een FaceTime-gesprek met vrienden kun je films en tv-programma's streamen. Het afspelen en de bediening zijn gesynchroniseerd zodat je dezelfde scène ziet en de audio wordt aangepast terwijl je praat.

Samen luisteren

Luister samen met je vrienden naar muziek. De hele groep kan zien wat het volgende nummer is en nummers toevoegen aan een gedeelde wachtrij. Afspelen is gesynchroniseerd en de bediening is gemakkelijk.

Je scherm delen

Deel je scherm of een specifieke app terwijl je FaceTime-gesprek doorgaat. Je kunt samenwerken met anderen, foto's bekijken en meer.

Portretmodus gebruiken

Je kunt Portretmodus inschakelen tijdens een FaceTime-gesprek om de achtergrond automatisch te vervagen en de nadruk op jezelf te leggen.

Ruimtelijke audio gebruiken

Ruimtelijke audio verspreidt de stemmen in je FaceTime-gesprek, zodat het klinkt alsof anderen zich in dezelfde ruimte bevinden.

Achtergrondgeluiden filteren

Met Stemisolatie blokkeer je achtergrondgeluiden en met Breed spectrum wordt al het geluid rondom je opgenomen in het gesprek.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.