Uw Apple ID beheren en gebruiken

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.

Inloggen met uw Apple ID

Gebruik dezelfde Apple ID en het bijbehorende wachtwoord telkens wanneer u wordt gevraagd in te loggen bij een Apple apparaat of een Apple voorziening. Als u geen Apple ID hebt, leest u hier hoe u een nieuwe Apple ID aanmaakt. U kunt uw Apple ID gebruiken om:

• Automatisch al uw Apple voorzieningen te configureren wanneer u een nieuw apparaat configureert en inlogt met uw Apple ID.
  • Uw persoonlijke materiaal op al uw apparaten up-to-date te houden wanneer u inlogt bij iCloud.
  • In te loggen bij de iTunes, Books en de App Store om aankopen te doen en eerdere aankopen te bekijken.
  • In te loggen bij iMessage en FaceTime1 om met vrienden en familie te praten en hun berichten te sturen.
  • In te loggen bij apps en websites van derden met 'Log in met Apple'.

Bekijk een lijst van andere functies en voorzieningen die gebruikmaken van uw Apple ID.

Uw Apple ID beheren

Aangezien uw Apple ID op al uw apparaten en voorzieningen wordt gebruikt, is het belangrijk om uw accountinformatie up-to-date te houden. U kunt op elk moment inloggen bij uw Apple ID-accountpagina2 om uw account te beheren:

U kunt ook leren hoe u uw betaalgegevens kunt beheren.

Ons helpen uw account te beschermen

De beveiliging en privacy van uw Apple ID is erg belangrijk voor ons. Hier leest u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw account privé en veilig blijft:

1 FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

2 Afhankelijk van hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, moet u mogelijk extra informatie opgeven of de gebruikersnaam van uw Apple ID wijzigen van een mobiel telefoonnummer in een e-mailadres.

3 In het vasteland van China en in India kunt u uw telefoonnummer als Apple ID gebruiken. In het vasteland van China moet u mogelijk een +86-telefoonnummer opgeven voor uw Apple ID. U kunt het nummer later wijzigen of uw land of regio wijzigen in een locatie waarvoor dit niet vereist is. Dit nummer wordt alleen ter controle gebruikt.