iPhone ja Apple Watch Ultra, joissa näkyy synkronointinäyttö.

Ensimmäiset vaiheet

Voit ottaa Apple Watch Ultrasi käyttöön ja alkaa käyttää sitä muutamassa minuutissa.

Apple Watch Ultran käytön aloittaminen

Käynnissä olevassa pyöräilytreenissä näkyy treeniin kulunut aika, nykyinen alue, aika alueella ja poljinnopeus.

Testaa rajojasi

Apple Watch Ultra on kaikkien aikojen kestävin ja pystyvin Apple Watch. Se on monipuolinen työkalu, joka on suuniteltu auttamaan sinua pisimmän juoksumatkasi juoksemisessa, harvaan asuttujen seutujen tutkimisessa ja maailman merissä sukeltelussa.

Apple Watch Ultra, luotu ulkoilua varten

Aktiivisuus-appi, jossa on Arkiliikunta-, Liikunta- ja Seisominen-ympyrät.

Iloa liikuntaan

Apple Watch Ultra voi seurata aktiivisuuttasi ja treenejäsi sekä kannustaa elämään aktiivisempaa elämää ystävällisillä muistutuksilla ja mukavilla kilpailuilla.

Pysy kunnossa

Korkea syke ‑näyttö, jossa näkyy ilmoitus, että sykkeesi nousi kymmenen minuutin ajaksi yli arvon 120/min aikana, jolloin et näyttänyt olevan aktiivinen.

Seuraa terveyttäsi

Apple Watch Ultra voi auttaa seuraamaan tärkeitä terveystietoja, kuten kuukautiskiertoa, korkeita ja matalia sykkeitä ja epäsäännöllisyyksiä sydämen rytmissä. Voit myös seurata sydämesi rytmiä tallentamalla EKG-käyrän Apple Watch Ultran EKG-apilla.

Tärkeiden terveystietojen seuraaminen

Viestikeskustelu. Appipainike ja viestikenttä ovat alhaalla.

Pysy yhteydessä

Viestit-, Mail-, Puhelin- ja Radiopuhelin-appien avulla on helppoa olla yhteydessä perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa.

Pysy yhteydessä

Voit selata Apple Watch Ultran käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.