iPhone ja Apple Watch, joissa näkyy laiteparin muodostamisen näyttö.

Ensimmäiset vaiheet

Voit ottaa Apple Watchisi käyttöön ja alkaa käyttää sitä muutamassa minuutissa.

Aloittaminen

Treeni-näyttö, jossa on korostettuna Ulkojuoksu-treeni.

Liikkeeseen

Apple Watch voi seurata aktiivisuuttasi ja treenejäsi sekä kannustaa elämään aktiivisempaa elämää ystävällisillä muistutuksilla ja mukavilla kilpailuilla.

Pysy kunnossa Apple Watchin avulla

Korkea syke ‑näyttö, jossa näkyy ilmoitus, että sykkeesi nousi yli arvon 120/min aikana, jolloin et ollut aktiivinen 10 minuuttiin.

Seuraa terveyttäsi

Apple Watch voi auttaa seuraamaan tärkeitä terveystietoja, kuten kuukautiskiertoa ja korkeita ja matalia sykkeitä.

Tärkeiden terveystietojen seuraaminen Apple Watchilla

Viesti-ilmoitus, ylävasemmalla Viestit-kuvake ja sen alapuolella viesti.

Pysy yhteydessä

Viestit-, Mail-, Puhelin- ja Radiopuhelin-appien avulla on helppoa olla yhteydessä perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa.

Pysy yhteydessä Apple Watchin avulla

Selaa Apple Watchin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluetteloa. Voit ladata Apple Watchin käyttöoppaan ja katsoa sitä Kirjat-apissa siirtymällä Apple Booksiin.

Lisäohjeita on Apple Watchin tukisivustolla.