Temavælgeren er åben og viser en række eksempeldokumenter, du kan vælge mellem.

Kom godt i gang med en skabelon

Alle dokumenter starter med en skabelon – en model, du kan bruge som udgangspunkt. Du kan oprette tekstbehandlingsdokumenter, f.eks. rapporter og breve, og sidelayoutdokumenter, f.eks. plakater og nyhedsbreve. Du skal bare erstatte teksten og billederne i skabelonen med dit eget indhold.

Opret dit første dokument

Biblioteket Figurer er åbent og viser en liste over figurkategorier, du kan vælge mellem. Kategorien Mad er valgt, og der vises billeder af madfigurer, du kan vælge mellem, til højre for kategorien.

Tilføj fotos, figurer, tabeller m.m.

Tilføj objekter, f.eks. billeder, video, lyd, diagrammer, figurer eller tabeller, i et dokument. Du kan lagdele objekter, ændre størrelsen på dem og anbringe dem overalt på siden.

Introduktion til billeder, tekstfelter og andre objekter

Et dokument med tekst er valgt. Indstillinger til at ændre den valgte teksts skrift, farve, størrelse m.m. vises i indholdsoversigten Format til højre.

Tilpas alle detaljer

Skift udseendet af din tekst, føj en skygge til et billede, udfyld figurer med farve m.m. – du kan ændre alt i dit dokument.

Skift udseende på objekter

Et billede af en dessert i et dokument, hvor teksten flyder rundt om billedets kurve.

Lad teksten flyde

Bliv kreativ med tekst. Ombryd tekst omkring et billede, formater dit dokument, så det har flere kolonner, eller opret links til tekstfelter, så teksten flyder fra et tekstfelt til det næste.

Anbring objekter med tekst

Menuen Samarbejde, der viser navnene på personer, der samarbejder om dokumentet. Delingsindstillinger er under navnene.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde sammen med dig om dit dokument. Alle, du inviterer, kan se ændringer, efterhånden som de foretages, men du styrer, hvem der kan redigere eller kun se dokumentet.

Introduktion til samarbejde

Du kan undersøge brugerhåndbogen til Pages til iCloud ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller ved at indtaste et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.