Kielet

iOS: Tuetut pistekirjoitusnäytöt

iOS:n VoiceOver-toiminto mahdollistaa lukemisen ja navigoinnin Bluetooth-pistekirjoitusnäytön avulla.

Tässä artikkelissa on lueteltu tuetut pistekirjoitusnäytöt, joita voidaan tällä hetkellä käyttää iOS:n kanssa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. Kun osoitat laitteen linkkiä luettelossa, voit tarkastella laitekohtaisia komentoja, joita voidaan käyttää VoiceOver-navigointiin.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Additional Information

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleisiä pistekirjoituskomentoja

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.

Muokattu viimeksi: 8.10.2013