HIMS Braille EDGE 40 -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun HIMS Braille EDGE 40 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Vasen padi vasemmalle tai oikea padi vasemmalle
Siirry seuraavaan kohteeseen Vasen padi oikealle tai oikea padi oikealle

Vieritys

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Vieritä yksi sivu vasemmalle F5
Vieritä yksi sivu oikealle F6
Vieritä yksi sivu ylöspäin F7
Vieritä yksi sivu alaspäin F8

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Vasen padi ylös tai oikea padi ylös
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Vasen padi alas tai oikea padi alas
Valitse edellinen roottoriasetus F1
Valitse seuraava roottoriasetus F2

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Ylävasemmalle tai yläoikealle
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Alavasemmalle tai alaoikealle
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Vaihda lyhennetyn ja lyhentämättömän pistekirjoituksen välillä F3
Vaihda 8-pisteisen ja 6-pisteisen pistekirjoituksen välillä F4

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.