Humanware BrailleNote Apex -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Humanware BrailleNote Apex -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäimiä.

Seuraavia komentoja voidaan käyttää BrailleNote Apex 18- ja BrailleNote Apex 32 -näytöillä: Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Peukalo 1
Siirry seuraavaan kohteeseen Peukalo 4
Aktivoi Koti-painikkeen Peukalo 2 + Peukalo 3

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Aktivoi levynpoistonäppäimen Peukalo 1 + Peukalo 3
Aktivoi poistonäppäimen Peukalo 1 + Peukalo 2
Aktivoi rivinvaihtonäppäimen Peukalo 3 + Peukalo 4
Näyttöverho päälle tai pois Peukalo 1 + Peukalo 4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Peukalo 2
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Peukalo 3

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.