Humanware BrailleNote Apex -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Humanware BrailleNote Apex -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäimiä.

Tässä artikkelissa mainitut komennot toimivat seuraavissa näytöissä:

• BrailleNote Apex BT (18,32)
  • BrailleNote Apex QT (18,32)

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Peukalo 1
Siirry seuraavaan kohteeseen Peukalo 4
Aktivoi Koti-painikkeen Peukalo 2 + Peukalo 3

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Aktivoi levynpoistonäppäimen Peukalo 1 + Peukalo 3
Aktivoi poistonäppäimen Peukalo 1 + Peukalo 2
Aktivoi rivinvaihtonäppäimen Peukalo 3 + Peukalo 4
Näyttöverho päälle tai pois Peukalo 1 + Peukalo 4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Peukalo 2
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Peukalo 3

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.