Alva BC680 -näytön käyttäminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin kanssa

Kun Alva BC680 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iOS-laitteessa, navigointiin voi käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäimiä.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Edellinen elementti Vasen Smartpad vasen tai oikea Smartpad vasen
Seuraava elementti Vasen Smartpad oikea tai oikea Smartpad oikea
Siirry tilariville Vasen Smartpad 2 tai oikea Smartpad 2
Aktivoi Takaisin-painikkeen, jos sellainen on Vasen Smartpad 3 tai oikea Smartpad 3

Roottori

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen. Vasen Smartpad alas tai oikea Smartpad alas tai eTouch 4
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen. Vasen Smartpad ylös tai oikea Smartpad ylös tai eTouch 2

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta. Reititinrivi 1 tai reititinrivi 2
Valitse sormen alla oleva kohde. Vasen Smartpad enter tai oikea Smartpad enter tai peukalo 1 tai peukalo 10
Koti-painikkeen painallus Vasen Smartpad 1 tai oikea Smartpad 1

Lukeminen

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Keskeytä puhe tai jatka sitä. Vasen Smartpad 4 tai oikea Smartpad 4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Panoroi vasemmalle eTouch 1 tai peukalo 2 tai peukalo 3 tai peukalo 4 tai peukalo 5
Panoroi oikealle eTouch 3 tai peukalo 6 tai peukalo 7 tai peukalo 8 tai peukalo 9
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititinrivi 1 tai tilareititinrivi 1

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.