American Printing House for the Blind (APH) Refreshabraille 18 -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun American Printing House (APH) Refreshabraille 18 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Sauvaohjain vasemmalle
Siirry seuraavaan kohteeseen Sauvaohjain oikealle

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Sauvaohjain alas
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Sauvaohjain ylös

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Valitse sormen alla oleva kohde Sauvaohjaimen painallus

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vasen
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Oikea
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.