American Printing House for the Blind (APH) Refreshabraille 18 -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun American Printing House (APH) Refreshabraille 18 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Sauvaohjain vasemmalle
Siirry seuraavaan kohteeseen Sauvaohjain oikealle

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Sauvaohjain alas
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Sauvaohjain ylös

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Valitse sormen alla oleva kohde Sauvaohjaimen painallus

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vasen
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Oikea
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.