Nippon Telesoft / Perkins Mini Seika -pistekirjoitusnäytön käyttö VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun Nippon Telesoft / Perkins Mini Seika -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iOS:ssä, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja voidaan käyttää näillä näytöillä:

• Mini Seika 8
  • Mini Seika 16
  • Mini Seika 24

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen K14 tai K19
Oikea sauvaohjain oikealle K15 tai K20

Roottori

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen K16 tai K21
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen K17 tai K22

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Valitse sormen alla oleva kohde K13 tai K18

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle K11
Panoroi pistekirjoitusta oikealle K11

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.