MDV MB408L -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun MDV MB408L -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Vasen
Siirry seuraavaan kohteeseen  Oikea
Aktivoi Koti-painikkeen F5
Siirry tilariville F7
Aktivoi Takaisin-painikkeen, jos sellainen on F8
Siirry ensimmäiseen kohteeseen F4
Siirry viimeiseen kohteeseen F3

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Ylös
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Alas
Valitse edellinen roottoriasetus Ylös + vaihto
Valitse seuraava roottoriasetus Alas + vaihto

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin

Lukeminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Keskeytä puhe tai jatka sitä F9
Lue sivu valitusta kohteesta alkaen F2
Lue sivu ylhäältä alkaen F1

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vasemmalle + Vaihto tai F5
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Oikealle + Vaihto tai F0

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.