Alva BC640 -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Alva BC640 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Smartpad vasen
Siirry seuraavaan kohteeseen Smartpad oikea
Siirry tilariville Smartpad 2
Aktivoi Takaisin-painikkeen, jos sellainen on Smartpad 3

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen eTouch 4, peukalo 4 tai Smartpad alas
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen eTouch 2, peukalo 2 tai Smartpad ylös

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititinrivi 1 tai reititinrivi 2
Valitse sormen alla oleva kohde Smartpad Enter tai peukalo 3
Aktivoi Koti-painikkeen Smartpad 1

Lukeminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Keskeytä puhe tai jatka sitä Smartpad 4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle eTouch 1 tai peukalo 1
Panoroi pistekirjoitusta oikealle eTouch 3 tai peukalo 5
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititinrivi 1 tai tilareititinrivi 2

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Feature Packin Perkins-näppäimiä ei tällä hetkellä tueta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.