Handy Tech Braillino -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Handy Tech Braillino -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Nämä näppäinkomennot toimivat kaikkien Handy Tech Easy Braille -näyttöjen kanssa, joiden sarjanumero on 09307 tai tätä suurempi. Jos näytön sarjanumero on tätä pienempi, se ei ehkä toimi näillä komennoilla. Löydät sarjanumeron näytön sisäisen valikon Tiedot-välilehdestä.

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Aktivoi poistonäppäimen Vasen ylös + vasen alas
Aktivoi rivinvaihtonäppäimen Oikea ylös + oikea alas

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Ylävasemmalle tai yläoikealle
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Alavasemmalle tai alaoikealle

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.