Freedom Scientific Focus 40 Blue -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Freedom Scientific Focus 40 Blue -pistekirjoitusnäyttöä (Classic-mallia) käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäimiä.

Seuraavat komennot koskevat vain Focus 40 Blue -näyttöä (Classic-mallia). Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Oikea selauskeinukytkin ylös
Siirry seuraavaan kohteeseen Oikea selauskeinukytkin alas
Vieritä yksi sivu vasemmalle Oikea keinukytkin ylös
Vieritä yksi sivu oikealle Oikea keinukytkin alas
Vieritä yksi sivu ylöspäin Vasen keinukytkin ylös
Vieritä yksi sivu alaspäin Vasen keinukytkin alas
Aktivoi Takaisin-painikkeen, jos sellainen on Vasen valitsin

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Vasen selauskeinukytkin ylös
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Vasen selauskeinukytkin alas

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititinrivi tai reititinrivi 2
Valitse sormen alla oleva kohde Vasen tilapainike tai oikea tilapainike
Aloita tai lopeta nykyinen toiminto Oikea valitsin

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititinrivi tai tilareititinrivi 2
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vasen panorointi
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Oikea panorointi

Lue lisätietoja

Myöhempien Focus Blue -näyttömallien komentojen luettelo on artikkelissa Freedom Scientific Focus Blue: VoiceOver-navigointiin käytettävät laitenäppäimet. Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.