Eurobraille Esys 12- tai Esys 24 -näytön käyttäminen VoiceOverin kanssa

Kun Eurobraille Esys 12- tai Esys 24 -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia komentoja.

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen Oikea sauvaohjain vasemmalle
Siirry seuraavaan kohteeseen Oikea sauvaohjain oikealle
Vieritä yksi sivu vasemmalle Vasen sauvaohjain ylös
Vieritä yksi sivu oikealle Oikea sauvaohjain alas

Roottori

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Siirry edelliseen kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Oikea sauvaohjain ylös
Siirry seuraavaan kohteeseen roottoriasetusta käyttäen Oikea sauvaohjain alas

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Valitse sormen alla oleva kohde Oikean sauvaohjaimen painallus

Lukeminen

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Keskeytä puhe tai jatka sitä Vasemman pyörän painallus tai oikean pyörän painallus

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Selaa käytettävissä olevia pistekirjoitustulostetiloja Vasen sauvaohjain oikealle
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Pyörä vasemmalle
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Pyörä oikealle

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.