HIMS BrailleSense Plus -pistekirjoitusnäytön käyttö VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun HIMS BrailleSense Plus -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja voidaan käyttää näillä näytöillä:

• BrailleSense Plus 32
  • BrailleSense Plus 18
  • BrailleSense U2
  • BrailleSense U2 Mini
  • BrailleSense U2 QWERTY

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Aktivoi Koti-painikkeen F2

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Peru F3
Aktivoi levynpoistonäppäimen F4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vieritä vasemmalle
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Vieritä oikealle

Lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa VoiceOverin yleiset pistekirjoituskomennot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.