HIMS Braille Sense Plus -pistekirjoitusnäytön käyttö VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun HIMS Braille Sense Plus -pistekirjoitusnäyttöä käytetään VoiceOverin kanssa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, voit käyttää seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja.

Seuraavia laitekohtaisia näppäinkomentoja voidaan käyttää näillä näytöillä:

• Braille Sense Plus 32
  • Braille Sense Plus 18
  • Braille Sense U2
  • Braille Sense U2 Mini

Jotta pistekirjoitusnäyttösi käyttäisi oikeaa taulukkoa, varmista, että laitteeseen on asennettu iOS:n uusin versio.

Siirtyminen

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Aktivoi Koti-painikkeen F2

Vuorovaikutus

VoiceOver-toiminto Laitteen näppäin
Kaksoisnapauta valittua kohdetta Reititin
Peru F3
Aktivoi levynpoistonäppäimen F4

Pistekirjoitus

VoiceOver-toiminto Näytön näppäin
Laajennettu tilakuvaus päälle/pois Tilareititin
Panoroi pistekirjoitusta vasemmalle Vieritä vasemmalle
Panoroi pistekirjoitusta oikealle Vieritä oikealle

Lue lisätietoja

Yleisten komentojen laiteriippumaton luettelo on artikkelissa Yleisiä pistekirjoituskomentoja VoiceOver-navigointiin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.