Kundestøtte for Mac Pro

Installer deler i Mac Pro

Finn ut hvilke deler du kan erstatte og oppgradere.

Installer minne

Du kan bruke de 12 DIMM-sporene til å installere opptil 1,5 TB med minne i Mac Pro, med konfigurasjoner på 4, 6, 8 eller 12 DIMM-er. Finn ut mer om støttede konfigurasjoner og hvordan du installerer og erstatter minne.

Installer PCIe-kort

Mac Pro har åtte PCIe-spor som du kan bruke til å installere mange typer PCIe-kort og opptil to Mac Pro Expansion-moduler (MPX). Finn ut hvordan du installerer en MPX-modul som inneholder en grafikkbehandlingsenhet (GPU).

Gjør mer med Mac Pro

Bruke flere skjermer

Du kan koble opptil tolv skjermer til Mac Pro.

Om T2-sikkerhetsbrikken

Dataene på Mac Pro (2019) er kryptert med T2-sikkerhetsbrikken.

Om minnet i Mac Pro

Finn ut mer om hva slags minne (RAM) du kan bruke i Mac Pro.

Om PCIe-kort og MPX-moduler

Mac Pro har åtte spor som støtter mange ulike størrelser og typer PCIe-kort.

Ressurser

Grunnleggende om Mac Pro

Les om funksjonene og oppdag alt Mac Pro kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for den spesifikke Mac Pro-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med macOS.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.