Kundestøtte for Mac Pro

Kom i gang

Konfigurer Mac

Oppsettassistenten veileder deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Macen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Gjør mer med Mac Pro

Koble til flere skjermer

Du kan koble til opptil åtte eksterne skjermer med oppløsninger på opptil 8K, avhengig av Mac-modell og oppdateringsfrekvens.

Om PCle-kort

Mac Pro kan tilpasses med en rekke PCIe-kort for ekstra funksjonalitet.

Installere og skifte ut deler i Mac Pro

Finn ut mer om de ulike delene du kan installere og skifte ut i Mac Pro.

Slik installerer du SSD-moduler

Du kan skifte ut og installere SSD-moduler («solid state drive») i Mac Pro.

Om statusindikatorlampen

Mac Pro bruker forskjellige lysmønstre for statusindikatorlampen. Se hva hvert av dem betyr.

Ressurser

Grunnleggende om Mac Pro

Les om funksjonene og oppdag alt Mac Pro kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for den spesifikke Mac Pro-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med macOS.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.