Installer eller bytt SSD-moduler i Mac Pro (2023)

Finn ut hvordan du installerer SSD-moduler i Mac Pro, og hvordan du bruker Apple Configurator til å konfigurere dem for Macen.

SSD-stasjonen (Solid State Drive) i Mac Pro er implementert som én eller to lagringsmoduler, avhengig av kapasiteten. SSD-modulene er paret til og kryptert av den sikre enklaven i M2 Ultra-brikken. Hvis du erstatter SSD-modulene, må du bruke Apple Configurator til å slette og konfigurere dem for Mac Pro.

Sjekk kravene

Dette trenger du for å installere eller bytte SSD-modulene i Mac Pro:

Avinstaller og installer SSD-moduler

Ikke fortsett med mindre alt av data fra eksisterende SSD er sikkerhetskopiert.

Når en ny SSD-sammenkoblingsoperasjon har startet, kan ikke dataene på den eksisterende SSD-en gjenopprettes.

Følg denne fremgangsmåten for å avinstallere og installere SSD-moduler i Mac Pro.

Gjenopprett firmwaren

Etter at du har installert de nye SSD-modulene, gjenoppretter du fastvaren på Mac Pro-maskinen og sletter den interne flash-lagringen.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du installerer og bytter deler i Mac Pro (2023).