Kundestøtte for macOS

Oppgrader til macOS Monterey

Undersøk om Mac-maskinen er kompatibel, finn ut hvordan du lager en sikkerhetskopi og gjør deg klar til å oppgradere.

Bli kjent med macOS Monterey

Universalkontroll

Få ting gjort på din måte – på opptil tre enheter. Du kan jobbe på Mac og iPad med ett tastatur, én mus eller én styreflate.

Safari

Safari har blitt fornyet med en ny elegant fanerad, fanegrupper som synkroniseres på alle enheter og integrering med Hurtignotat og Fokus.

FaceTime

Del opplevelser, jobb sammen, bli med i FaceTime-samtaler fra hvilken som helst nettleser med mer.

Meldinger

Innhold som deles med deg i Meldinger, vil nå automatisk vises i apper som Safari, Bilder, Podkaster og Nyheter under Delt med deg.

Fokus

Uansett om du må konsentrere deg eller du trenger å ta en pause, kan Fokus hjelpe deg med å holde fokuset og synkroniseres på alle enhetene dine.

Hurtignotat

Hurtignotater vises i Notater-appen, så du kan fortsette der du slapp på Mac-maskinen, iPaden eller iPhonen.

Ressurser

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med macOS.

Utgivelsesmerknader

Finn ut hva som har endret seg for hver av macOS Monterey-oppdateringene.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.