Kundestøtte for macOS

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til macOS Mojave, High Sierra og mange flere.

Behold alle bildene du har tatt

Se alle minnene dine på alle enhetene – fra bilder du tok i går, til fine øyeblikk fra flere år tilbake.

Start en FaceTime-gruppesamtale

Bruk FaceTime på Mac til å ha lyd- eller videosamtaler med opptil 32 andre.

Bruke macOS

Det har alltid vært til inspirasjon for godt arbeid å bruke Mac. Nå har macOS Mojave nye funksjoner som er inspirert av de mest avanserte brukerne, men utformet for alle.

Få en omvisning i nyhetene i macOS Mojave

Ressurser