Bruk en 8K-skjerm med Macen

Enkelte Mac-modeller støtter eksterne skjermer med 8K-oppløsning, høyere oppdateringsfrekvenser på opptil 240 Hz ved bruk av 4K-oppløsning, og utvidet støtte for variabel oppdateringsfrekvens (VRR).

Finn kompatible Mac-modeller

Disse Mac-modellene støtter 8K-oppløsning, 4K-oppløsning med oppdateringsfrekvenser på opptil 240 Hz og VRR på en kompatibel ekstern skjerm:

• MacBook Pro med M2 Pro, M3 Pro, M2 Max eller M3 Max fra 2023 eller nyere

Identifiser MacBook Pro-modellen din

• Mac Mini (2023 med M2 Pro)

Identifiser Mac mini-modellen din

• Mac Studio fra 2023

Identify your Mac Studio mode

• Mac Pro fra 2023

IIdentify your Mac Studio mode

Konfigurer skjermen

Koble til skjermen, og angi deretter oppløsningen og oppdateringsfrekvensen.

Koble til skjermen

• Bruk en Ultra High Speed 48 Gbps HDMI-kabel.

• Koble HDMI-kabelen direkte fra HDMI-porten på Macen til skjermen.

• For å få den høyeste oppløsningen og oppdateringsfrekvensen må du ikke bruke en adapter med HDMI-kabelen.

Angi oppløsning og oppdateringsfrekvens for skjermen

• Etter å ha koblet til skjermen, bruker du Skjerminnstillinger på Mac for å angi skjermens oppløsning og oppdateringsfrekvens.

• På noen skjermer må du kanskje først bruke skjermens innebygde menyer for å aktivere 8K-oppløsning og VRR. På noen TV-er vises disse innstillingene under forskjellige navn som «spillmodus» for VRR og «inndatasignal pluss» for 8K-oppløsning. Se dokumentasjonen for skjermen for mer informasjon.

Finn ut hva du skal gjøre hvis skjermen ikke fungerer