PCIe-kort du kan installere i Mac Pro (2023)

Les om noen av PCIe-kortene du kan installere i Mac Pro.

Mac Pro som ble lansert i 2023, har åtte PCIe-spor:

• To x16 gen4-spor med dobbel bredde i full lengde

• To x8 gen4-spor med dobbel bredde i full lengde

• To x8 gen4-spor med enkel bredde i full lengde

• Ett x4 gen3-spor med enkel bredde i halv lengde forhåndskonfigurert med Apple I/O-kortet

Apple Thunderbolt I/O-kortet har seks Thunderbolt 4-porter og er installert i et eget spor.

Finn ut hvordan du installerer PCI-kort i Mac Pro (2023)

Apple I/O-kort

Mac Pro leveres med Apple I/O-kortet i spor sju, og dette har en 3,5 mm hodetelefonutgang med støtte for hodetelefoner med høy impedans, to HDMI-porter og to USB-A-porter. Apple I/O-kortet kan ikke installeres i et annet spor, men det kan fjernes hvis du vil installere et annet x4 PCIe-kort med halv lengde.

Apple I/O-kortet som er inkludert med Mac Pro (2019) er ikke kompatibel med Mac Pro (2023).

Grafikkort

Mac Pro drives av M2 Ultra-chipen som har en GPU som kan konfigureres med opptil 76 kjerner. GPU-en er integrert i M2 Ultra-chipen og støtter ikke ekstra grafikkprosessorer som PCIe-grafikkort eller MPX-moduler. Du kan konfigurere antallet GPU-kjerner i Mac Pro på kjøpstidspunktet.

Andre PCIe-kort fra tredjeparter

Du kan installere mange forskjellige PCIe-kort i Mac Pro, for eksempel fiberkanalkort, fibernettverkskort, I/O-kort for video- og lyd, lagringskort og Ethernet-kort. Når du har installert et PCIe-kort, må du sjekke dokumentasjonen fra kortets produsent for å se om du trenger å installere en driver i macOS for å aktivere full funksjonalitet til kortet.

PCI-kort som bruker 32-biters alternative ROM-er er ikke kompatible med Mac Pro.

AUX-strøm

Hvert PCIe-spor på Mac Pro leverer opptil 75 W strøm. Mac Pro leverer også opptil 300 W med AUX-strøm via to seks-pinners tilkoblinger (75 W hver) og én åtte-pinners tilkobling (150 W). Hvis PCIe-kortet krever mer strøm, bruker du Belkin AUX-strømkabelsettet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.