Monter og bytt ut deler i Mac Pro (2023)

Les om delene du kan bytte ut og oppgradere i Mac Pro.

Du kan fjerne og installere mange av delene i Mac Pro. Hvis du får en erstatningsdel fra Apple, følger du fremgangsmåten for å sende originaldelen tilbake til Apple.

No alt supplied for Image

PCIe-kort

Mac Pro har sju PCIe-spor du kan bruke til å installere mange typer PCIe-kort. Les om noen av PCIe-kortene du kan montere, og hvordan du monterer PCIe-kort.

No alt supplied for Image

SSD

SSD-stasjonen (Solid State Drive) i Mac Pro er implementert som én eller to lagringsmoduler, avhengig av kapasiteten. Finn ut hvordan du monterer eller bytter SSD-moduler i Mac Pro.

No alt supplied for Image

Apple I/O-kort

Apple I/O-kortet er forhåndsmontert i spor 7 og har en 3,5 mm hodetelefonutgang med støtte for hodetelefoner med høy impedans, to HDMI-porter og to USB-A-porter. Finn ut hvordan du bytter ut Apple I/O-kortet.

No alt supplied for Image

Apple Thunderbolt I/O-kort

Apple Thunderbolt I/O-kortet har seks Thunderbolt 4-porter (USB-C) og er montert i sitt eget dedikerte spor. Finn ut hvordan du bytter ut Apple Thunderbolt I/O-kortet.

No alt supplied for Image

Føtter og hjul

Mac Pro leveres med enten føtter eller hjul. Hvis du vil endre det som Mac Pro ble levert med, kan du bestille Apple Mac Pro-fotsettet eller Apple Mac Pro-hjulsettet, og deretter kan du montere settene på Mac Pro.

Send delen tilbake til Apple

Hvis du bestiller en erstatningsdel fra Apple, følger du denne fremgangsmåten for å sende originaldelen tilbake:

1. Pakk inn delen i samme emballasje som du fikk originaldelen i.

2. Teip esken igjen.

3. Ta av etiketten som er ferdig påklistret oppå esken (dette er din kopi). Påse at returadresselappen sitter godt fast på esken.

4. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.

5. Besøk nettstedet til transportøren for å avtale henting eller finne et innleveringssted.

6. Få kvittering fra transportøren.

7. Etter noen få dager sjekker du at Apple har mottatt den defekte delen.

Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.