Bytt strømforsyningen i Mac Pro (2023)

Finn ut hvordan du fjerner og erstatter strømforsyningen i Mac Pro.

Sjekk hvilke verktøy som trengs

• Justerbar torx-skrutrekker med 8 IP x 89 mm 1/4-tommers bit

• Stjerneskrutrekker (Phillips #1)

Hvis du trenger å bestille en ny strømforsyning, kan du, kontakte Apple.

Ta av kabinettet eller toppdekselet

Følg trinnene for å fjerne kabinettet eller toppdekselet på Mac Pro.

Mac Pro (2023)

1. Slå av Mac Pro.

2. Vent ca. 5–10 minutter, slik at maskinen får kjølt seg ned.

3. Koble alle kabler fra Mac Pro, unntatt strømledningen.

4. Berør metallkabinettet på utsiden av Mac Pro for å utlade eventuell statisk elektrisitet, og koble deretter fra strømledningen.

• Du må alltid utlade statisk elektrisitet før du berører deler eller monterer komponenter i Mac Pro. For å unngå å generere statisk elektrisitet, må du ikke bevege deg rundt i rommet før du er ferdig med å installere strømforsyningen og har skjøvet kabinettet tilbake på datamaskinen.

5. Løft låsen øverst, og vri mot venstre til kabinettet løsner.

Bildet har ingen alternativ tekst
  6. Løft kabinettet rett opp og bort fra Mac Pro-maskinen. Sett det forsiktig til side.

Bildet har ingen alternativ tekst

Mac Pro (rack, 2023)

1. Slå av Mac Pro.

2. Vent ca. 5–10 minutter, slik at maskinen får kjølt seg ned.

3. Koble alle kabler fra Mac Pro, unntatt strømledningen.

4. Berør metallkabinettet på utsiden av Mac Pro for å utlade eventuell statisk elektrisitet, og koble deretter fra strømledningen.

• Du må alltid utlade statisk elektrisitet før du berører deler eller monterer komponenter i Mac Pro. For å unngå å generere statisk elektrisitet, må du ikke bevege deg rundt i rommet før du er ferdig med å installere strømforsyningen og har skjøvet toppdekselet tilbake på datamaskinen.

5. Skyv toppdekselets frigjøringslåser til ulåst stilling, løft toppdekselet, og trekk det bort fra frontplaten. Sett det deretter til side.

Bildet har ingen alternativ tekst

Fjern strømforsyningen

1. Skru løs alle seks stjerneskruene fra klemplate nr. 3, og fjern den.

• Skruene vil holde seg festet til låseplaten.

No alt supplied for Image
  2. Fjern én 8 IP-skrue fra jordingsbraketten til strømforsyningen.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Ta tak i begge sider av strømforsyningen og dra den ut.

Bildet har ingen alternativ tekst

Installere den nye strømforsyningen

1. Sett inn den nye strømforsyningen i det nederste sporet.

Bildet har ingen alternativ tekst
  2. Skyv hardt og jevnt frem til strømforsyningen sitter helt på plass.

3. Skru 8 IP-skruen inn i jordingsbraketten til strømforsyningen igjen.

Bildet har ingen alternativ tekst
  4. Fest klemplate nr. 3 igjen, og stram de seks stjerneskruene helt.

Bildet har ingen alternativ tekst

Sett kabinettet eller toppdekselet på igjen

Følg trinnene for å sette kabinettet eller toppdekselet på Mac Pro igjen.

Mac Pro (2023)

1. Senk forsiktig kabinettet over Mac Pro-maskinen, samtidig som du passer på at du ikke kommer borti noen av kretskortene.

Bildet har ingen alternativ tekst
  2. Når kabinettet sitter ordentlig på plass, vrir du låsen øverst mot høyre og vipper den ned for å låse den.

Bildet har ingen alternativ tekst
  3. Koble til strømkabelen, skjermen og eventuelle andre eksterne enheter.

Mac Pro (rack, 2023)

1. Juster kanten av toppdekselet med sporet i frontplaten, og trykk deretter ned i nærheten av frigjøringslåsene. Du vil høre et klikk når toppdekselet låser seg på plass.

Bildet har ingen alternativ tekst
  2. Koble til strømkabelen, skjermen og eventuelle andre eksterne enheter.

Finn ut mer

Hvis du har fått en erstatningsdel fra Apple, følger du fremgangsmåten for å sende originaldelen tilbake til Apple.