Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt

Selvbetjent reparasjon

Selvbetjent reparasjon er for personer som har kunnskapen og ferdighetene som kreves for reparasjon av elektronikk. Hvis du har erfaring innen reparasjon av komplisert elektronikk, gir selvbetjent reparasjon deg tilgang til originale Apple-deler, verktøy og reparasjonshåndbøker som lar deg utføre din egen reparasjon utenom garantien. Følg denne fremgangsmåten for å utføre en rekke reparasjoner (som skjermbytte) utenom garantien på iPhone og Mac.

1. Start med reparasjonshåndboken

Les gjennom reparasjonshåndboken for iPhonen, den bærbare Macen, den stasjonære Macen eller Apple-skjermen for å gjøre deg kjent med fremgangsmåten for reparasjonen og de nødvendige delene, verktøyene og materialene. Du trenger reparasjonshåndbok-ID-en for å kjøpe de originale Apple-delene og verktøyene. Håndbok-ID-en står oppført i introduksjonen til håndboken.

2. Bestill deler og verktøy for reparasjon av et Apple-produkt

Kjøp originale Apple-deler og lei eller kjøp verktøy av profesjonell kvalitet fra Butikk med selvbetjent reparasjon. Nettbutikken drives av en tredjepartsleverandør som er autorisert av Apple til å selge originale Apple-deler og verktøy.

Originale Apple-deler er utviklet og skreddersydd for hvert produkt, og går gjennom omfattende testing for å sikre at kvaliteten, integriteten, sikkerheten og påliteligheten er så høy som mulig. De profesjonelle verktøyene er utviklet for å tåle påkjenningen ved daglig bruk til å reparere Apple-produkter på en sikker og pålitelig måte gang etter gang. Dette er de samme delene og verktøyene som er tilgjengelig for Apple-autoriserte tjenesteleverandører.

Produktets serienummer eller IMEI kreves for kjøp av originale Apple-deler. Se hvor du finner serienummeret til Apple-produktet ditt.

Etter bestillingen kan du sjekke statusen for kjøpet i Butikk med selvbetjent reparasjon. Apple har ingen informasjon om bestillingen din.

3. Reparer enheten

Når du har mottatt de originale Apple-delene, følger du instruksjonene i reparasjonshåndboken for iPhonen, den bærbare Macen, den stasjonære Macen eller Apple-skjermen for å utføre reparasjonen.

Systemkonfigurasjon er et programvarebasert verktøy som fullfører reparasjonen av originale Apple-deler. Reparasjonshåndboken forteller deg om systemkonfigurasjon er nødvendig og om du må ta kontakt med støtteteamet til Butikk med selvbetjent reparasjon for å starte prosessen.

4. Returner delene du byttet ut for resirkulering

I likhet med reparasjoner utført av Apple, Apple-autorisere tjenesteleverandører og uavhengige reparasjonsleverandører, kan du returnere brukte eller skadede deler som er erstattet under reparasjonen til Apple, slik at de kan overhales eller resirkuleres på en ansvarlig måte.

For enkelte reparasjonstyper kan du motta kreditt når du returnerer en erstattet del fra Apple-enheten. Du kan finne mer informasjon om return av erstattede deler i Butikk med selvbetjent reparasjon.