Finne serienummeret til Apple-produktet ditt

Les hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac eller annet Apple-produkt.

Se her først

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet.
  • I iTunes hvis produktet ditt kan synkroniseres med iTunes.
  • Ved å velge Om denne maskinen på Apple-menyen på en Mac.
  • I Innstillinger > Generelt > Om på en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod.

Hvis du ikke har produktet tilgjengelig, eller hvis det ikke kan slås på

• Du kan finne serienummeret på utsiden av produktet ditt.
  • Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.
  • Har du en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, kan du finne serienummeret i fanen Enheter i iTunes-innstillingene.
  • Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Du kan også velge et produkt under for å få detaljert informasjon om hvordan du finner serienummeret:

Enheter

Mac

Annet

Få hjelp

Apples registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter kan inneholde tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt.

Sist endret: