Finne serienummeret til Apple-produktet ditt

Finn ut hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac eller andre Apple-produkter.

Se her først

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• på utsiden av produktet.
  • På Mac velger du Om denne maskinen fra Apple-menyen.
  • På iPhone, iPad, iPod touch, iPod og Apple Watch velger du Innstillinger > Generelt > Om.
  • I Finder eller iTunes, hvis produktet synkroniseres med datamaskinen din.

Hvis du ikke har produktet tilgjengelig, eller hvis det ikke kan slås på

• Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.
  • Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Du kan også velge et produkt under for å få detaljer om hvordan du finner serienummeret:

iPhone, iPad, Apple Watch og iPod

Apple TV

HomePod

MagSafe-tilbehør

AirPods

AirTag

Beats

Få hjelp

Apples registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter kan inneholde tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt.