Finne serienummeret til Apple-produktet ditt

Finn ut hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac eller andre Apple-produkter.

Se her først

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• på utsiden av produktet.
  • i iTunes hvis produktet ditt kan synkroniseres med iTunes.
  • På Mac velger du Om denne maskinen fra Apple-menyen.
  • På iPhone, iPad, iPod touch, iPod og Apple Watch velger du Innstillinger > Generelt > Om.

Hvis du ikke har produktet tilgjengelig, eller hvis det ikke kan slås på

• Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.
  • Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, finner du serienummeret under Enheter i iTunes-valg.
  • Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Du kan også velge et produkt under for å få detaljer om hvordan du finner serienummeret:

Få hjelp

Apples registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter kan inneholde tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».Serienumrene inneholder ikke tallet «1» (én) eller bokstaven «i».

Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt.