Finne serienummeret til Apple-produktet ditt

Lær hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac eller annet Apple-produkt.

Se her først

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• på utsiden av produktet
  • i iTunes hvis produktet ditt kan synkroniseres med iTunes
  • ved å velge Om denne maskinen på Apple-menyen på en Mac
  • i Innstillinger > Generelt > Om på en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod

Hvis du ikke har produktet tilgjengelig, eller hvis det ikke kan slås på

• Du kan finne serienummeret på utsiden av produktet ditt.
  • Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.
  • Har du en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, kan du finne serienummeret i fanen Enheter i iTunes-innstillingene.
  • Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

På Internett i Min kundestøtteprofil

Selv om Apple ikke har noen prosedyrer for å spore eller flagge tapte eller stjålne produkter, kan du bruke Min kundestøtteprofil til å finne en liste over serienumre som er kjøpt eller registrert med Apple-ID-en din.

1. Gå til Min kundestøtteprofil (tilgjengelig i USA og Canada).
  2. Logg deg på med Apple-ID-en din.
  3. Se kjøpene dine i Mine produkter.

Du kan også velge et produkt under for å få detaljert informasjon om hvordan du finner serienummeret:

Enheter

Mac

Annet

Få hjelp

Apples registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter kan inneholde tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

Rapportere et mistet eller stjålet Apple-produkt.

Sist endret: