Finne serienummeret til Apple-produktet ditt

Finn ut hvordan du finner serienummeret til en iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac eller annet Apple-produkt.

Se her først

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• på utsiden av produktet.
  • i iTunes hvis produktet ditt kan synkroniseres med iTunes.
  • På Mac velger du Om denne Mac-en fra Apple-menyen.
  • På iPhone, iPad, iPod touch, iPod og Apple Watch velger du Innstillinger > Generelt > Om.

Hvis du ikke har produktet tilgjengelig, eller hvis det ikke kan slås på

• Hvis du har produktets originalemballasje, kan du sjekke strekkoden for å finne serienummeret.
  • Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, finner du serienummeret under Enheter i iTunes-valg.
  • Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Du kan også velge et produkt under for å få detaljer om hvordan du finner serienummeret:

Enheter

Mac

Annet

Få hjelp

Apples registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter kan inneholde tallet «0» (null), men aldri bokstaven «O».

Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt.