Finn serienummeret til et maskinvareprodukt fra Apple

Finn ut hvordan du finner serienummeret på en iPhone, iPad, iPod, Mac eller andre Apple-produkter.

Hvis du har produktet og kan starte det

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet.
  • I programvaren på produktet (for eksempel i vinduet Om denne Mac-maskinen).
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes).

Hvis du ikke har produktet med deg, eller det ikke vil starte

Avhengig av produktet kan du finne serienummeret:

• På utsiden av produktet.
  • I iTunes (for produkter som synkroniseres med iTunes).
  • På originalemballasjen til produktet.
  • På produktets originalkvittering (eller faktura).

Spesifikke produktserienummer

Selv om Apple ikke har noen prosedyre for å spore eller signalisere mistede eller stjålne produkter, kan du bruke Min kundestøtteprofil til å finne en liste over serienumre som er kjøpt eller registrert med din Apple-ID.

1. Gå til Min kundestøtteprofil (kun tilgjengelig på enkelte språk).
  2. Logg deg på med Apple-ID-en din.
  3. Vis kjøpene dine under Mine produkter.

Du kan også velge et produkt under for detaljert informasjon om hvordan du finner serienummeret:

Enheter

Mac

Annet

Finn ut mer

Apple-registreringsnumre og serienumrene til Apples maskinvareprodukter inneholder noen ganger tallet "0" (null), men aldri bokstaven "O."

Rapporter et mistet eller stjålet Apple-produkt.

Sist endret:
Nyttig?
66% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)