Finn serienummeret til HomePod eller HomePod mini

Du trenger kanskje serienummeret til HomePod når du registrerer HomePod eller HomePod mini, eller hvis du trenger kundestøtte.

Sjekk undersiden av HomePod

Sjekk Hjem-appen

Sjekk iCloud-innstillingene

Sjekk undersiden av HomePod

Du finner serienummeret på undersiden av HomePod- eller HomePod mini-høyttaleren.

homepod-new-homepod-mini-tech-spec-serial-number

Sjekk Hjem-appen

1. Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.1

2. Trykk eller klikk på HomePod, og trykk eller klikk deretter på Innstillinger-knappenInnstillinger-knappen.

3. Rull ned for å se serienummeret.

ios-17-iphone-14-pro-home-homepod-settings-serial

Hvis du har to HomePod-høyttalere konfigurert som et stereopar, åpner du Hjem-appen, trykker eller klikker på HomePod-stereoparet ditt, og deretter trykker eller klikker du på Innstillinger-knappenInnstillinger-knappen. Velg Høyttalere, og velg deretter hver HomePod for å finne serienummeret.

Sjekk iCloud-innstillingene

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] på iPhone eller iPad.2

2. Bla nedover, og trykk på HomePod for å finne serienummeret.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-devices-homepod-serial
  1. For å bruke Hjem-appen på Mac må du oppgradere Macen til macOS Mojave eller nyere.

2. Sørg for at iPhonen eller iPaden er logget på iCloud med Apple-ID-en du brukte til å konfigurere HomePod eller HomePod mini.