Dette er iPhone X

Med iPhone X kan du bruke ansiktet som passord, du kan ta slående bilder, og alt er bare et sveip unna.

Ansiktet ditt er passordet

Med Face ID kan du låse opp iPhone X på en sikker måte, autentisere kjøp, logge på apper og mye mer – alt ved å se på telefonen.

Sveip for å navigere

Bruk bevegelser på iPhone X for raskt å navigere, multitaske, justere innstillinger og få tilgang til alt du bruker mest.

Slipp fri din kreative side

Med iPhone X kan du ta perfekte bilder med portrettlyssetting, fortelle en historie med animerte effekter, og til og med forvandle deg selv til en snakkende enhjørning.

Vent, det er mer