Slik administrerer du Apple-ID-en din

Disse emnene hjelper deg med å bruke eller endre Apple-ID-en.

Hva er en Apple-ID?

Apple-ID er den personlige kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Online Store, FaceTime med mer. Den inkluderer e-postadressen og passordet du bruker til å logge på, i tillegg til all kontakt-, betalings- og sikkerhetsinformasjon du bruker på tvers av alle Apple-tjenester.

Endre kontoopplysningene

Kontosikkerhet

Det er veldig viktig at du holder Apple-ID-en sikker. Bare du skal kunne endre passordet, gjøre kjøp i iTunes og App Store eller logge på tjenester som iCloud, iMessage og Finn iPhone.

Hvis du skal selge eller gi bort enheten

Pass på at du logger deg av Apple-ID-en hvis du skal selge eller gi bort enheten.

Få mer hjelp

Få hjelp hvis du har glemt sikkerhetsspørsmålene dine eller passordet, hvis kontoen er låst, eller hvis du har behov for å kontakte Apple-kundestøtte.