Logg på med Apple-ID

Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester, og den sikrer at enhetene dine fungerer sømløst sammen. Etter at du har logget deg på, kan du bruke App Store, iCloud, iMessage, Apple Music, Apple TV+ med mer.

Logge på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Logg på [enhet].
    iPhone-skjerm som viser hvordan du logger på en enhet med Apple-ID.
  3. Oppgi Apple-ID og passord.
  4. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

Hvis du allerede har logget på iCloud på iPhonen som er sammenkoblet med Apple Watch, blir du automatisk logget på med den Apple-ID-en. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer og logger på Apple Watch

Logge på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Logg på.
    Fremgangsmåten for å logge på en Mac med Apple-ID.
  3. Oppgi Apple-ID og passord.
  4. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

Logge på Apple TV

1. Velg Innstillinger fra Hjem-skjermen.
  2. Velg deretter Brukere og kontoer, og velg Legg til ny bruker…
  3. Velg Oppgi ny…, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Finn ut mer om noen av tjenestene du kan bruke med Apple-ID-en din på Apple TV.

Hvis du bruker tofaktorautentisering på en Apple TV (2. eller 3. generasjon), må du kanskje oppgi en verifiseringskode i tillegg til passordet. Finn ut hvordan du får en bekreftelseskode på den godkjente enheten din eller sendt til det godkjente telefonnummeret ditt.

Logge på apper og andre enheter

Du kan bruke Apple-ID-en din på enkelte tredjepartsenheter for å logge deg på Apple-tjenester, som Apple Music, Apple TV-appen med mer.

Avhengig av hvilken enhet du har, må du kanskje bruke et app-spesifikt passord.

Logge på for å bruke Apple Music, Apple TV-appen med mer på de andre enhetene dine

Du kan logge deg på Apple Music på Android, eller logge deg på Apple TV-appen på smart-TV-en eller strømmenheten din.

På en Windows-PC kan du logge deg på iTunes for Windows for å kjøpe filmer og TV-serier, eller for å høre på sanger i Apple Music.

Logge på for å bruke iCloud på de andre enhetene dine

På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer.

Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

Bruk Logg på med Apple i apper og nettsteder fra tredjepart

Hvis du ser en Logg på med Apple-knapp på en deltakende app eller et deltakende nettsted fra tredjepart, betyr det at du raskt og enkelt kan opprette en konto og logge på med Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du bruker Logg på med Apple.

Når du logger på App Store og andre medietjenester for første gang, må du kanskje legge til et kredittkort eller annen betalingsinformasjon. Du kan ikke logge på App Store og andre medietjenester med mer enn én Apple-ID om gangen, og du kan heller ikke oppdatere innholdet du kjøper med en annen Apple-ID. Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en din, kan du bli bedt om å oppgradere til tofaktorautentisering på en kvalifisert enhet.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.