Kundestøtte for Apple-ID

Finn ut mer om Apple-ID

Hold innstillinger og Apple-tjenester oppdaterte på alle enhetene dine. Bare logg på med samme Apple-ID på alle enhetene.

Beskytt kontoen din

Apple tar sikkerheten til personopplysningene dine på alvor. Se hvordan du kan forhindre uautoriserte pålogginger og holde Apple-ID-en din sikker.

Del med familien

Med Familiedeling kan du dele kjøp og abonnementer fra Apple med familien. Du kan for eksempel dele iCloud-lagringsplass, kjøp fra iTunes Store og App Store, stedsinformasjon og mye mer.