Kundestøtte for Apple-ID

Hold kontoen sikker

Apple tar sikkerheten til personopplysningene dine svært alvorlig. For å bidra til å holde Apple-ID-en sikker må du sørge for at det bare er du som har tilgang til kontoen din.

Finn ut mer om Apple-ID

Hold innstillinger og Apple-tjenester oppdatert på alle enhetene dine. Bare logg på med samme Apple-ID på alle enhetene.

Del med familien

Med Familiedeling kan du dele kjøp og abonnementer fra Apple med familien. Du kan for eksempel dele iCloud-lagringsplass, kjøp fra iTunes Store og App Store, stedsinformasjon og mye mer.