Kundestøtte for Apple-ID

Om Apple-ID-en

Hold innstillinger og Apple-tjenester oppdaterte på alle enhetene dine. Bare logg på med samme Apple-ID på alle enhetene.

Beskytt kontoen din

Apple tar sikkerheten til personopplysningene dine på alvor. Se hvordan du kan forhindre uautoriserte pålogginger og holde Apple-ID-en din sikker.

Del med familien

Med Familiedeling kan du og familien dele kjøp fra iTunes og App Store, iCloud-lagring med mer. Foreldre kan også bruke Spør om kjøp for å godkjenne et barns kjøp og Skjermtid for å angi grenser for barnets aktivitet.