Kundestøtte for Apple-ID

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger for Apple-ID.

Hva er en Apple-ID?

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Og du kan logge på alle Apple-tjenestene med en enkelt Apple-ID og ett passord.

Opprett en Apple-ID

Å opprette en Apple-ID er enkelt. Du trenger bare én for å logge på alle Apple-tjenester.

Beskytt Apple-ID-en

Å beskytte Apple-ID-en er viktig for å sikre alle typer informasjon som kontakter, e-post og bilder samt sikkerhetskopier fra iOS-enheten din. Påse at du bruker et sterkt passord, og skrur på tofaktor autorisering for ekstra sikkerhet.

Administrer Apple-kontoen

Finn ut hvordan du logger inn på flere enheter, endrer kontoopplysninger og passord med mer.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med Apple-ID

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.