MacBook Pro Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor MacBook Pro.

Uw eerste Mac

Hier zijn een paar onderwerpen om u te helpen met uw eerste Mac aan de slag te gaan.

Uitgelichte onderwerpen

Bekijk het stroomverbruik van apps op een Mac

Klik in de menubalk op het batterijsymbool. Als apps veel stroom gebruiken, worden ze vermeld onder ‘Programma’s die veel stroom verbruiken’.

- Ruzzel, AppleCare Quality Specialist

OS X Support

OS X is het besturingssysteem van de Mac. Lees hier meer over en krijg hulp bij apps, updates, voorzieningen en meer.

Bronnen

MacBook Pro-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met MacBook Pro

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.