Support voor MacBook Pro

Aan de slag

Uw Mac configureren

Gebruik de Configuratie-assistent om de simpele stappen te doorlopen die nodig zijn om uw nieuwe Mac in gebruik te nemen.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kunt u alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Doe meer met uw MacBook Pro

Snel uw MacBook Pro opladen

Laad uw 14-inch of 16-inch MacBook Pro met Apple silicon in 30 minuten snel op tot wel 50 procent van het batterijvermogen.

De SDXC-kaartsleuf van uw Mac gebruiken

Macs met een SDXC-kaartsleuf kunnen gegevens lezen op en schrijven naar SD-media, zoals geheugenkaarten voor digitale camera's.

Referentiemodi voor elke workflow

Lees hier hoe u de meegeleverde referentiemodi van uw MacBook Pro met Liquid Retina XDR-beeldscherm gebruikt en hoe u aangepaste referentiemodi maakt voor specifieke workflows.

De vernieuwingsfrequentie van uw beeldscherm wijzigen

Op 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen met Apple silicon kunt u ProMotion selecteren voor een adaptieve vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz.

Koptelefoons met hoge impedantie gebruiken

Sluit koptelefoons met hoge impedantie rechtstreeks aan op MacBook Pro-modellen die in 2021 of later zijn geïntroduceerd.

Wifi 6E-netwerken gebruiken

Kom meer te weten over hoe u de draadloze prestaties optimaliseert bij gebruik van wifi 6E met MacBook Pro (14-inch, 2023) en MacBook Pro (16-inch, 2023).

Informatiebronnen

Basisbeginselen van de MacBook Pro

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw MacBook Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke MacBook Pro-model.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Het is geen probleem AppleCare+

Naast een onbeperkt aantal reparaties voor bescherming tegen onopzettelijke schade krijgt u directe toegang tot Apple experts en nog veel meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.