Support voor iCloud

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iCloud.

iCloud. Alles veilig bewaren. Alles eenvoudig delen.

iCloud-reservekopie

Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen, verloren of beschadigd raakt.

iCloud Drive

iCloud Drive bewaart uw bestanden veilig zodat u ze kunt openen en delen in de app Bestanden op uw iPhone en iPad, via de Finder op uw Mac en in iCloud voor Windows op een pc. Ongeacht welk apparaat u dus gebruikt, u hebt altijd de meest actuele documenten.

Agenda, Contacten en meer

Activeringsslot

De systeemstatus controleren