Upgraden naar iCloud+

Met iCloud krijgt u automatisch 5 GB gratis iCloud-opslag voor foto's, video's, bestanden enzovoort. Als u meer opslag en premiumfuncties wilt, kunt u een upgrade naar iCloud+ uitvoeren vanaf al uw apparaten.

Hoe iCloud+ werkt

iCloud+ is de premium-cloudabonnementsservice van Apple. U ontvangt meer opslagruimte voor uw foto's, bestanden en reservekopieën en extra functies, zoals Privé-doorgifte in iCloud, Verberg mijn e-mailadres en ondersteuning voor 'Veilige video in HomeKit'.* U kunt uit drie abonnementen kiezen:

iCloud+ met 50 GB opslag

• 50 GB opslag
  • Privédoorgifte in iCloud
  • Verberg mijn e-mailadres
  • Aangepast e-maildomein
  • Support voor 'Veilige video in HomeKit' voor één camera

Al deze voorzieningen kunt u met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

iCloud+ met 200 GB opslag

• 200 GB opslag
  • Privédoorgifte in iCloud
  • Verberg mijn e-mailadres
  • Aangepast e-maildomein
  • Support voor 'Veilige video in HomeKit' voor maximaal vijf camera's

Al deze voorzieningen kunt u met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

iCloud+ met 2 TB opslag

• 2 TB opslag
  • Privédoorgifte in iCloud
  • Verberg mijn e-mailadres
  • Aangepast e-maildomein
  • Support voor 'Veilige video in HomeKit' voor een onbeperkt aantal camera's

Al deze voorzieningen kunt u met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

Na uw upgrade zijn uw opslagruimte en functies onmiddellijk beschikbaar, en uw maandelijkse betalingsdatum komt overeen met de aankoopdatum van uw abonnement. Als u een upgrade uitvoert van een betaald abonnement naar een ander betaald abonnement, annuleren we het bestaande abonnement en brengen we de tijdsevenredige kosten** van het nieuwe, uitgebreidere abonnement in rekening.

U wordt maandelijks gefactureerd voor iCloud+ tenzij u een downgrade van het abonnement uitvoert of het abonnement opzegt. U krijgt elke maand een e-mail om u te herinneren aan uw volgende betaling.

Meer informatie over abonnementen en prijzen van iCloud+ in uw regio.

* Niet alle functies zijn in alle landen of regio's beschikbaar. Zonder toegang tot uw IP-adres kunnen voor sommige websites extra stappen nodig zijn om in te loggen of toegang te krijgen tot materiaal nadat u 'Privédoorgifte in iCloud' hebt ingeschakeld. Voor 'Veilige video in HomeKit' is het volgende vereist: een ondersteund iCloud-abonnement, een compatibele HomeKit-beveiligingscamera en een HomePod, Apple TV of iPad die dienst doet als woninghub.

** De kosten voor het hogere abonnement worden in rekening gebracht, verminderd met de tijdsevenredige kosten van het vorige abonnement.

Upgraden naar iCloud+ vanaf elk apparaat

Upgraden naar iCloud+ is makkelijk. Volg de onderstaande stappen op uw apparaat. Of tik hier om naar iCloud+ te upgraden in Instellingen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac

Upgraden op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open Instellingen en tik op uw naam.
  2. Tik op 'iCloud' en tik op 'Beheer accountopslag' of 'Beheer opslag'. Of scrol omlaag en tik op 'Upgraden naar iCloud+'.
  3. Tik op 'Koop meer opslag' of 'Wijzig opslagabonnement'.
  4. Kies een abonnement en volg de instructies op het scherm.

Upgraden op een Mac

1. Kies het Apple menu  > 'Systeeminstellingen' of 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'Apple ID'.
  3. Klik op 'iCloud'.
  4. Klik op 'Beheer'.
  5. Klik op 'Wijzig opslagabonnement' of 'Koop meer opslag' en kies een abonnement.
  6. Klik op 'Volgende' en voer het wachtwoord van uw Apple ID in.

Upgraden op een Windows-pc

1. Open iCloud voor Windows.
  2. Klik op 'Opslagruimte'.
  3. Klik op 'Wijzig opslagabonnement'.
  4. Kies een abonnement en klik op 'Volgende'.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en klik op 'Koop'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.