Support til Beskeder

Gendan slettede beskeder

Med iOS 16, iPadOS 16.1 eller nyere versioner kan du gendanne enkelte beskeder eller hele samtaler, som du har slettet i appen Beskeder.

Administrer gruppebeskeder

Opret en gruppesamtale

Start en gruppesamtale med venner og familie, giv gruppen et navn, og tilføj eller fjern personer fra gruppen.

Sådan forlader du en gruppesamtale

Læs om, hvordan du kan slå lyden fra for meddelelser eller helt forlade en gruppesamtale.

Tilpasning af dine beskeder

Opret og brug din Memoji

Opret en Memoji, der matcher din personlighed og dit humør, og send den derefter i Beskeder og FaceTime.

Giv dine beskeder et personligt præg

Udtryk dig selv med boble-, fuldskærms- og kameraeffekter.

Brug dit eget Apple-id til Familiedeling

Når du indstiller Familiedeling, skal du sørge for, at alle bruger deres eget Apple-id.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.