Support til Beskeder

Hvis du ikke kan aktivere eller logge ind på iMessage eller FaceTime

Hvis der vises en fejlmeddelelse under aktivering, skal du følge trinnene nedenfor.

Hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder på din iPhone eller iPad

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan modtage tekstbeskeder, eller hvis der vises en advarsel, når du sender en besked.

Hvis dine iPhone-beskeder er grønne

Læs om, hvorfor dine beskeder vises i grønne bobler i stedet for i blå bobler.

Gendan slettede beskeder

Gendan enkelte beskeder eller hele samtaler, som du har slettet i appen Beskeder.

Svar på specifikke beskeder

Svar direkte på en specifik besked, og brug omtaler til at henlede opmærksomheden på bestemte beskeder og personer.

Søg i tekstbeskeder på din iPhone

Søg efter specifikke ting på tværs af samtaler og i billeder.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.