Hvis du ikke kan aktivere iMessage eller FaceTime eller logge ind på dem på din iPhone

Du skal aktivere iMessage eller FaceTime på din iPhone for at bruge dem. Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du forsøger at aktivere dem, skal du følge disse trin.

Under aktivering af iMessage og FaceTime kan følgende beskeder blive vist:

• Venter på aktivering

• Aktiveringen mislykkedes

• Der opstod en fejl under aktiveringen

• Kunne ikke logge ind. Kontroller netværksforbindelsen

• Kunne ikke kontakte iMessage-serveren. Prøv igen.

Hvad du skal bruge, før du logger ind

Hvis du bruger en iPhone, skal du bruge sms-beskeder til at aktivere dit telefonnummer til brug med iMessage og FaceTime. Beskeden kan koste normal sms-takst.

Hvis meddelelsen "Din netværksudbyder kræver evt. betaling for sms'er, der bruges til aktivering af iMessage og FaceTime" vises, skal du trykke på "Slå til" for at tillade mulige sms-gebyrer.

Sådan slår du iMessage og FaceTime fra og genstarter programmerne

1. Åbn Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage fra.

2. Gå til Indstillinger > FaceTime, og slå FaceTime fra.

3. Genstart din iPhone.

4. Slå iMessage og FaceTime til igen.

Hvis dit telefonnummer stadig ikke er markeret ud for dem i Indstillinger efter 24 timer

Det kan tage op til 24 timer, før dit mobilselskab bekræfter dit telefonnummer hos Apple. Kontakt dit mobilselskab for at sikre dig, at du kan sende og modtage sms-beskeder, og vent op til 24 timer, efter du har prøvet fejlfindingstrinnene ovenfor.

Hvis iMessage er slået til, og der vises et roterende tandhjul ud for dit telefonnummer, forsøger din enhed automatisk at bekræfte dit telefonnummer. Det er ikke nødvendigt at blive ved med at slå iMessage til og fra.

Brug en e-mailadresse til at logge ind på Beskeder eller FaceTime i stedet for

Du kan også bruge din e-mailadresse med iMessage og FaceTime. Log ind på kontosiden for Apple-id, og gennemse alle dine registrerede e-mailadresser – også den, du forsøger at bekræfte. Hvis e-mailadressen er forkert, kan du opdatere den. Klik derefter på Send igen ud for den e-mailadresse, der skal bekræftes.

Sådan vælger du din e-mailadresse til brug med Beskeder:

1. Tryk på Beskeder i appen Indstillinger.

2. Tryk på Send og modtag, og vælg derefter din e-mailadresse.

Sådan vælger du din e-mailadresse til brug med FaceTime:

1. Tryk på FaceTime i appen Indstillinger.

2. Rul til Du kan kontaktes via FaceTime på, og vælg din e-mailadresse.

Når du bruger både dit telefonnummer og din e-mailadresse med Beskeder, kan du muligvis starte eller modtage separate samtaletråde med de samme kontakter. Indstil dit telefonnummer eller din e-mailadresse som den primære måde at starte og modtage beskeder på.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Hvis du ikke kan slå Beskeder og FaceTime til eller logge ind på dem, når du prøver på din Mac eller iPad

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.