Søg i dine sms-beskeder på iPhone

I iOS 16.2 og nyere kan du søge efter specifikke ting på tværs af samtaler og i billeder.

Vis søgefeltet i Beskeder

1. Åbn din liste over samtaler i Beskeder.

2. Skub ned fra listen over samtaler i appen Beskeder for at få vist søgefeltet.

3. Indtast det, du vil finde, og tryk på Søg.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

I iOS 16.2 og nyere versioner kan du søge efter billeder i beskeder baseret på det, der er afbildet, f.eks. en hund, bil, person eller tekst. Og i iOS 17 og nyere versioner kan du indsnævre din søgning ved at anvende flere filtre – såsom beskeder med en bestemt person, indholdstyper som billeder eller links eller nøgleord – for at gøre det nemmere at finde præcis det, du leder efter.

Hvis du for nylig har slettet en samtale, er den ikke inkluderet i søgeresultaterne. Læs mere om, hvordan du gendanner slettede beskeder i iOS.

Find bilag fra en bestemt samtale

1. Åbn den samtale, du vil søge i.

2. Tryk på navnet på gruppen eller kontakten øverst i beskeden. Hvis du bruger iOS 14 eller tidligere versioner, eller iPadOS, skal du trykke på knappen InfoDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. Rul ned for at finde billeder, links, dokumenter og andet fra samtalen. Tryk og hold nede på et billede eller et bilag for at få vist funktioner som Gem, Kopier, Del og Slet.