Tilføj og fjern personer i gruppetekstbeskeder på din iPhone eller iPad

Læs om, hvordan du tilføjer og fjerner personer i gruppetekstbeskeder på din iPhone eller iPad.

ios14-beskeder-appsymbol
  • Med iMessage kan du føje en person til en gruppetekstbesked, hvis der er mindst tre personer i gruppen, og alle bruger en Apple-enhed. Hvis du vil fjerne nogen, skal der være mindst fire personer i gruppen.

• Du kan ikke tilføje eller fjerne personer i gruppe-sms-/mms-beskeder, og du kan ikke tilføje eller fjerne personer, hvis nogen i gruppen bruger en enhed, der ikke er fra Apple. Læs mere om forskellen mellem iMessage og sms-/mms-beskeder.

Sådan føjer du en person til en gruppetekstbesked

1. Tryk på den gruppebesked, du vil føje en person til.

2. Tryk på gruppesymbolerne øverst i tråden.

3. Tryk på det grå pilsymbol til højre for kontakterne, og tryk derefter på Tilføj kontaktTilføj kontakt .

4. Skriv den kontakt, du vil tilføje, og tryk derefter på Udført.

ios15-iphone12-pro-beskeder-gruppebesked-tilføj-kontakt-imessage

Sådan fjerner du en person fra en gruppetekstbesked

1. Tryk på den gruppebesked, som indeholder den kontakt, du vil fjerne.

2. Tryk på gruppesymbolerne øverst i tråden.

3. Tryk på det grå pilsymbol til højre for kontakterne, og skub derefter til venstre over navnet på den person, du vil fjerne.

4. Tryk på Fjern og derefter på OK.

ios15-iphone12-pro-beskeder-gruppebesked-fjern-kontakt-imessage

Hvis du inviterer andre i gruppebeskeden til at samarbejde om et projekt, har disse kontakter muligvis stadig adgang til projektet, når du har fjernet dem fra gruppebeskeden. Apps, der er vært for det delte projekt, styrer normalt adgangen.

Vil du fjerne dig selv fra en gruppetekstbesked? Læs om, hvordan du slår lyden fra notifikationerne fra en gruppetekst fra eller forlader samtalen i appen Beskeder.

Hvis du ikke kan tilføje eller fjerne en person i en gruppebesked

• Du kan kun fjerne en person, hvis der er fire eller flere personer i gruppen, og hvis alle bruger en Apple-enhed, f.eks. en iPhone eller iPad.

• Du kan kun føje en person til en gruppebesked, hvis vedkommende bruger en Apple-enhed. Hvis du vil føje en person til en gruppebesked, men vedkommende bruger en enhed, der ikke er fra Apple, skal du oprette en ny gruppebesked. Denne besked bruger sms/mms som standard, da en person bruger en enhed, der ikke er fra Apple.

• Du kan kun føje en person til en gruppebesked, der allerede omfatter tre eller flere personer. Du kan ikke føje en person til en beskedsamtale, som du allerede har med kun én anden person.