Besvar en bestemt besked på din iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 14 og iPadOS 14 og nyere versioner kan du svare direkte på en bestemt besked og bruge omtaler til at henlede opmærksomheden på bestemte beskeder og personer.

Sådan besvarer du en bestemt besked

1. Åbn en samtale i Beskeder.

2. Tryk og hold nede på en beskedboble, og tryk derefter på knappen Svarknappen Svar.

3. Skriv din besked, og tryk derefter på knappen Sendknappen Send.

iPhone, der viser en menu med integrerede svar, når du trykker og holder nede på en beskedboble for at sende et integreret svar

Du kan svare på en bestemt besked i samtaler med én person og i gruppesamtaler.

Sådan bruger du omtaler

1. Åbn en samtale i Beskeder.

2. Indtast navnet på en af dine kontakter, og tryk derefter på navnet, når det vises. Du kan også skrive @ efterfulgt af personens navn.

iPhone, der viser, hvordan du sender en omtale i en tekstbesked. Skriv @ efterfulgt af personens navn.

En kontakt kan få besked om en omtale, selvom vedkommende har slået beskedlyde fra i samtalen. Det afhænger af kontaktens indstillinger. Hvis du vil ændre denne notifikationsindstilling, skal du gå til Indstillinger > Beskeder og slå Giv mig besked til eller fra.

Flere muligheder med Beskeder

Læs mere om de nyeste funktioner i Beskeder, så du kan holde styr på dine vigtigste samtaler.