Læs mere om Beskeder

Udforsk de nyeste funktioner, som giver dig mulighed for at sende mere personlige og interaktive beskeder end nogensinde før.

Brug af Beskeder

Send sms'er, fotos, videoer og lydbeskeder – det hele fra appen Beskeder.

Sådan gør du dine samtaler mere levende

Gør dine beskeder endnu mere personlige med fotos, kameraeffekter, animationer i fuld skærm og meget mere.

Flere muligheder med Beskeder

Har du brug for hjælp?

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder. Eller find ud af, hvordan du bruger dit nummer med iMessage.