Hvis dine iPhone-beskeder er grønne

Hvorfor er dine iPhone-beskeder grønne? Mms/sms-beskeder vises i grønne tekstbobler på din enhed. Læs om, hvordan du får blå bobler i stedet.

Hvorfor dine beskeder vises i grønne bobler i stedet for blå bobler

Hvis der vises en grøn taleboble i stedet for en blå, blev beskeden sendt som mms/sms i stedet for iMessage. Der kan være flere årsager til dette:

Læs om forskellen på iMessage og mms-/sms-beskeder

En sms med spørgsmål til mor om lasagneopskrifter, og den vises i en grøn boble, fordi den er sendt via sms eller mms.

Slå iMessages til, så dine beskeder vises i blå bobler, når det er muligt

1. Tryk på Beskeder i appen Indstillinger.

2. Slå iMessages til.

For at få dine beskeder vist i blå bobler skal du slå iMessages til under Indstillinger > Beskeder.

3. Tryk om nødvendigt på Send og modtag for at vælge, om du vil starte nye samtaler fra dit telefonnummer eller din e-mailadresse.